Keukens in staal

Een keuken in staal heeft een tijdloze uitstraling. Het past binnen een industrieel interieur, maar kan ook worden toegepast in een moderne of meer authentieke sfeer. Met een stalen keuken kiest u voor mooi en praktisch. Het materiaal laat zich makkelijk vormen, bewerken en coaten. Het gebruik van staal geeft de vrijheid grepen te integreren of randen om te zetten. Met een blanke poedercoat op warmgewalst staal wordt de vlamtekening fraai zichtbaar. Ook een gekleurde poedercoat is mogelijk. Dit is bovendien sterker dan bijvoorbeeld spuitwerk op plaatmateriaal.

Staal laat zich goed combineren met andere zuivere materialen, zoals hout, marmer of glas. Graag realiseren we samen met u de keuken die geheel aan uw wensen voldoet. Waarin de materialen, de indeling en het design samen komen in een unieke keuken op maat.

Professioneel advies en hoogwaardige precisie

Het gehele werkproces (van ontwerp tot plaatsing) ligt in onze handen. Wel zo handig. Zo zorgen wij ervoor dat de communicatielijnen tussen verschillende partijen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Uw maatwerk keuken wordt aan de hand van uw wensen en ons professionele advies met precisie vervaardigd. U bent nauw betrokken bij het gehele project. Wij vinden het belangrijk om op detailniveau samen te werken.

Een hoogwaardige keuken op maat was nog nooit zo makkelijk te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij voorzien u graag van passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op! Of vul alvast de checklist in voor een vliegende start!
Checklist

Wilt u zien hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze werkwijze:
Werkwijze

Keuken

Keuken

Keuken

Keuken

Keuken

Keuken