Bakkerij interieurs

VAN STUK zorgt voor uw unieke bakkerij interieurs. Brood- en banketspecialiteiten moeten op de juiste manier gepresenteerd worden en dat behaal je door een interieur op maat. Wij gaan voor een bakkerij waarbij de aangeboden producten en het interieur elkaar versterken. Voor op maat gemaakte kasten, frames, toonbanken, werkbanken en meer producten voor uw bakkerswinkel bent u bij ons aan het juiste adres.

Optimalisatie

Uw wens wordt gehoord en meegenomen in het ontwerpproces en de materiaalkeuze. Wij zijn thuis in verschillende interieurstijlen en vinden het belangrijk om details extra aandacht te geven. Doordachte oplossingen omtrent de routing, maken het voor zowel medewerkers als  klanten prettig om zich in deze ruimte te begeven. Laat u inspireren door onze voorgaande zakelijke projecten.

Onze werkwijze

Wij nemen het gehele werkproces op ons. Zowel het ontwerpen en vervaardigen als plaatsen en stylen van uw bakkerij interieur valt binnen de werkzaamheden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen een offerte op voor het ontwerp en maken een ontwerp op basis van uw wensen. Na akkoord wordt er een offerte gemaakt voor de realisatie en gaan wij aan de slag met het realiseren van uw maatwerk bakkerij interieur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact  op.

Bahn Mi

Cora

Brood Company

Bakker Van Vessem

Bakker Bertram

Proof Bakery

Bakker Bertram

Scratch

Boulangerie Oscar

HET BROODJES HUIS

Brasserie Bakkerij van Toor