Particulieren

Op zoek naar een op maat gemaakte keuken, unieke bijzettafel of maatwerk dressoir? Zowel voor zakelijke projecten als particuliere opdrachten bent u bij VAN STUK aan het juiste adres.

Het maatwerk interieur of meubelstuk wordt aan de hand van uw wensen gerealiseerd. Door de communicatielijnen kort te houden, wordt u nauw betrokken bij het gehele project. Doordat wij één op één met u aan de slag gaan, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Uniek interieur

Uw interieurwensen worden door ons werkelijkheid. Wij zijn thuis in verschillende stijlen en staan open voor gebruik van unieke materialen zoals hardsteen, staal en hout. Wij zetten ons in voor de juiste balans tussen mooi en praktisch. Wij realiseren uw droominterieur binnen uw favoriete interieurstijl. Elk project dat wij afleveren is 100% maatwerk.

Door ambachtelijke technieken en modern design te combineren, zorgen wij voor een tijdloos eindproduct dat nog jaren mee gaat. Sterker nog, door jarenlang gebruik worden onze producten juist interessanter en mooier.

Onze werkwijze)

Zowel het ontwerpen en vervaardigen, als plaatsen en stylen van uw product of interieur valt binnen onze werkzaamheden. Na een vrijblijvend gesprek, maken wij een ontwerpofferte op basis van uw wensen. Wij presenteren het ontwerp aan u en maken een bouwofferte op. Na uw akkoord gaan wij aan de slag met uw unieke meubelstuk of maatwerk interieur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Keuken Haarlem