Inrichting bakkerij

Uitstekende kwaliteit brood- en banketspecialiteiten vragen om een unieke presentatie. Een bijpassende bakkerij inrichting is hierbij uiterst belangrijk. VAN STUK staat klaar om uw winkel op maat te realiseren.

Bakkerij interieur

De totaalinrichting van uw bakkerij interieur moet matchen met het verhaal dat u over wilt brengen aan uw klant. Daarvoor is een maatwerk meubel de uitkomst. Wij luisteren naar uw wensen en stellen, na het analyseren van de beschikbare ruimte, een geschikt interieurontwerp op. Wij vinden het zeer belangrijk om een uitnodigende en ambachtelijke sfeer neer te zetten, waarbij zowel uw klanten als werknemers zich prettig voelen.

Op maat gemaakte kasten

VAN STUK is thuis in verschillende interieurstijlen en wij vinden het belangrijk om details extra aandacht te geven. Voor op maat gemaakte kasten, stellingen, werkbanken en meer producten voor uw bakkerswinkel bent u bij ons aan het juiste adres.

Het gehele werkproces (van ontwerpen en vervaardigen tot plaatsen en stylen) ligt in onze handen. Zo zorgen wij dat alle werkzaamheden in ons bereik liggen en er voor u één aanspreekpunt gerealiseerd is. Wel zo handig vinden wij.

Bekijk onze bakkerij interieur pagina voor onze voorgaande projecten. Interesse in vrijblijvend advies over uw bakkerijinrichting? Neem gerust contact met ons op.

Proof Bakery